Financial lifeplan

Gedurende 12 maanden ga jij ontdekken wat jij belangrijk vindt in jouw leven. Dit doen wij samen tijdens vier intensieve sessies. In het eerste gesprek ben jij volledig vrij om zelf te bepalen waar jij de focus op wilt leggen. Welke aspecten in jouw leven vind jij essentieel. Waar krijg je energie van? Het komt niet vaak voor in het dagelijkse leven, maar je mag alle dromen uit laten komen. Er is geen enkele belemmering. 

Tijdens het tweede gesprek ga jij meer de verdieping zoeken. Ik help jou bij het benoemen van de specifieke elementen waar het voor jou om draait. Je hebt het vertrouwen dat het gaat lukken om veranderingen door te voeren. Je voelt namelijk de vurige wens om dit te doen. In het derde gesprek staan we stil bij eventuele belemmeringen. Maar altijd vanuit de gedachte: hoe kan jij het toch realiseren? Vervolgens kijken we in het vierde gesprek naar de financiële haalbaarheid van jouw plan. Dit werken we uit in een compleet financial plan. Deze vier gesprekken zullen in de eerste 3 – 4 maanden plaatsvinden. Daarnaast plannen we nog 2 videogesprekken in. 

Financial plan (+)

In drie maanden tijd gaan we  2 keer uitgebreid met elkaar in gesprek. Met als resultaat een gedegen financieel plan dat naadloos aansluit op jouw wensen. De plus staat voor de complexiteit van het plan. Alle BV-structuren vallen hieronder, maar ook als je in jouw plan meedere scenario’s wilt doorrekenen. En ook als er sprake is van een echtscheiding is dit voor jou het plan dat het beste past. 

Financial plan

Voor dit plan nemen we 2 maanden de tijd en gaan we 2 keer met elkaar in gesprek. Je ontvangt een financieel plan dat inzicht geeft in jouw huidige inkomen, vermogen en de uitgaven en ook hoe dit zich in de toekomst ontwikkelt. Het is een solide basis voor toekomstige keuzes en als je deze scenario’s wenst door te rekenen dan bouwen we voort op dit plan. 

Geld en berekenen