Routes: welk pad kies jij?

Tijdens het maken van jouw plan doorlopen we bij alle routes grotendeels dezelfde stappen. Je wordt nog bewuster van de dingen die jij essentieel vindt. We gaan dit verdiepen zodat je echt tot de kern komt van wat jij op korte termijn wilt realiseren. 

Een eenvoudig voorbeeld om een indruk te geven wat we gaan doen. Stel, je droomt er al jaren van om een huis in Toscane te kopen. Als je hier het geld voor zou hebben. Het huis in Toscane lijkt de ultieme droom. Maar de meeste dromen zijn bedrog of ze zijn niet haalbaar. Dat is best comfortabel want nu hoef je er ook niet verder over na te denken. En ook niet in actie te komen.

Maar lifeplanning gaat een stuk dieper. Het gaat er om wat je wilt gaan doen in Toscane. Met wie ga je daar heen? Welke specifieke elementen spreken jou zo aan? Stel, dat je daar wilt genieten van de natuur. En van de rust. Je  neemt eindelijk de tijd om te gaan schilderen. Want in jouw huidige drukke leven komt het er maar niet van. De dingen die jij wilt gaan doen, koppel je nu aan het huis in Toscane. En omdat het huis niet doorgaat, ga je al die andere dingen ook niet doen. Wij gaan realiseren dat jij op korte termijn in actie komt en dat je zaken anders gaat doen. 

Je kunt kiezen uit verschillende routes en ik ben benieuwd welke route het beste bij jou past. Na afloop van het plan kan je kiezen uit één van de abonnementen. Ik vertel jou hier graag meer over.