Live your life!

Van hardlopen word ik heel vrolijk en dan bij voorkeur in de bergen. De focus is volledig op het hier en nu en ik ben totaal niet bezig met de dingen die anders zo belangrijk lijken. Ik geniet van de pure natuur en van de rust om me heen.  Het lopen op de paadjes is voor mij een metafoor voor het dagelijks leven. Hoe ga jij om met de situatie als het tegenzit? Raak je in de stress of neem je even afstand en kies je een andere route? Overkomt de pech jou altijd of ben je op zoek naar een oplossing? Ben je verantwoordelijk voor je eigen daden of ligt het aan anderen?

Jouw plan

Tijdens jouw plan sta je stil bij de dingen die jij echt belangrijk vindt. Je ontdekt wat jouw diepste drijfveren en verlangens zijn. Wat wil je heel graag doen en hoe komt het dat je nog niet het initiatief hebt genomen? Wetende dat tijd schaars is, is het gaaf om nu in beweging te komen. Als een van onderstaande situaties voor jou herkenbaar is, dan kan ik jou helpen om de juiste stappen te nemen. 

Relaties

Vind je het lastig om met al die mensen om jou heen een goed contact te onderhouden? Soms heb je het gevoel dat je te veel vrienden en kennissen hebt waardoor je nauwelijks tijd hebt voor je gezin, je ouders of voor jezelf. Ga je voor kwaliteit of kwantiteit?

Werk

Je doet je werk nog steeds met veel plezier, maar wellicht vraag je je wel eens af of je iets anders zou willen doen. Een andere functie bij de huidige werkgever of misschien een carriereswitch? Welke ambities heb jij in je werk en welke plaats neemt het werk in in jouw leven?

Studie - persoonlijke groei

Persoonlijke groei

Mogelijk speel je al langer met de gedachte om een boek te schrijven, om een studie te starten of vrijwilligerswerk te gaan doen. Nu wordt het tijd om in actie te komen. Geld

Leef je om te werken of werk je om te leven? Geld speelt vaak, zonder dat we er erg in hebben, een grote rol in de keuzes die we maken. Maar is geld wel de belemmerende factor of zijn er mogelijk andere redenen om niet te doen wat je echt wilt doen?

gezonder eten

Levensstijl

Je zou best wat gezonder willen leven. Je denkt na over gezonder eten en meer bewegen. Maar tot nu toe kom je niet in actie. Wat heb jij nodig om de intrinsieke motivatie te voelen?