Sprint

Gedurende 3 maanden ga jij ontdekken wat jij belangrijk vindt in jouw leven. Dit doen wij samen tijdens twee intensieve sessies. In het eerste gesprek ben jij volledig vrij om zelf te bepalen waar jij de focus op wilt leggen. Welke aspecten in jouw leven vind jij essentieel. Waar krijg je energie van? Wat wil je heel graag doen maar schuif je altijd maar weer voor je uit. Herkenbaar? Dan wordt het nu echt tijd om in actie te komen.

Het komt niet vaak voor in het dagelijkse leven, maar je mag alle dromen uit laten komen. Er  is geen enkele belemmering. 

Tijdens het tweede gesprek ga jij meer de verdieping zoeken. Ik help jou bij het benoemen van de specifieke elementen waar het voor jou om draait. Je hebt het vertrouwen dat het gaat lukken om veranderingen door te voeren. Je voelt namelijk zelf de urgentie. Tenslotte bespreken we eventuele belemmeringen. Altijd vanuit de gedachte: hoe kan jij het toch realiseren? Daarnaast plannen we 2 videogesprekken om te kijken of alles nog volgens plan verloopt.