Ik ben Dennis, 52 jaar, ben getrouwd, heb twee dochters en ik woon in Rhoon. Al jaren ben ik een fanatiek sporter (boksen, wielrennen, snowboarden en hardlopen) en de laatste jaren ben ik vooral trailrunner.

Als trailer heb ik ervaren dat het lopen in de natuur veel van mij vergt. Ik moet dealen met de omstandigheden. Het kan 35 graden zijn of -10 en dat maakt nogal een verschil. Je kunt verkeerd lopen of een blessure krijgen. Maar vooral die stem in je hoofd die zich afvraagt waarom je dit ook al weer leuk vindt. Als ik meer dan 50 km in de bergen heb gelopen, dan wordt de coördinatie een stuk minder. Voldoende blijven eten en drinken en goed voor jezelf zorgen zijn dan heel belangrijk.  

Financiele expertise

Al ruim 20 jaar werk ik in de financiële sector als private banker. Ik heb gewerkt bij Fortis, Van Lanschot, Rabobank en bij ING. In al die jaren heb ik allerlei gesprekken gevoerd met zeer diverse klanten: van jong tot oud, ondernemers en werknemers. In deze rol heb ik veel levensgebeurtenissen met mijn klanten meegemaakt, zowel vrolijke als minder vrolijke  situaties. Je kunt hierbij denken aan trouwen, bedrijf verkopen. Maar ook echtscheidingen en mensen die zijn overleden. In al deze situaties komt het aan op kennis, maar vooral op vaardigheden. Ik vind het mooi en gaaf om juist dan veel voor klanten te kunnen betekenen. Daar doe ik het voor!

Sinds 2020 ben ik gecertificeerd Financial Lifeplanner (RLP), opgeleid bij het instituut van George Kinder. Ik ben in 2020 gestart met mijn eigen onderneming. Ik ben tot 2024 gecertificeerd financieel planner (CFP) geweest. 

In 2021 heb ik de nodige medische uitdagingen gehad. Uit het niets kreeg ik te maken met een aantal lichte herseninfarcts en met een ernstige hersenbloeding.Ook had ik een hersenvliesontsteking en heb ik een aantal dagen op de IC gelegen. Ik ben hersteld en gaat het goed met mij. Al wordt het nooit meer zoals het was, die tijd is voorbij. Meer dan ooit weet ik wat voor mij belangrijk is en wat niet. Maak keuzes in jouw leven. Ik help jou hier graag bij.