Wat is de prijs van jouw wensen?

Naast het bespreken van jouw dromen en wensen, kan je bij mij terecht voor financiële planning. Samen met jou maak ik inzichtelijk wat het kost (maar ook wat het oplevert) als jij jouw dromen wilt realiseren. Hieronder een aantal vraagstukken die wellicht bij jou spelen. In al deze situaties kan ik jou helpen om de juiste stappen te nemen. Gaan we samen aan de slag?

Eerder stoppen met werken

 Je overweegt eerder te stoppen met werken dan het stel op de foto. Of je wilt minder gaan werken. De AOW matcht niet met jouw wens en jouw pensioen is ook niet helemaal zeker. Heb jij er al eens aan gedacht dat het verlagen van jouw woonlasten ervoor kan zorgen dat jij eerder kunt stoppen met werken? 

huis en hypotheek

 Rond 2031 vervalt de rente-aftrek van een belangrijk deel van jouw hypotheek en je vraagt je ook af wat je met de aflosvrije hypotheek moet doen. 

Je bent verliefd geworden op een prachtige woning, maar kan (of nog belangrijker wil) je dit wel financieren? 

nul procent rente

De rente is zo ongelofelijk laag en soms zelfs negatief. Je hebt een flink bedrag op de spaarrekening staan. De fiscus rekent een fictieve rente waardoor je wel belasting moet betalen. De inflatie is rond de 1 procent dus niets doen, kost ongeveer 2-3 procent per jaar. Je wilt weten wat beleggen voor jou kan betekenen.