Wat vind jij van Dennis? / Hoe wil jij Dennis beschrijven?

Dennis is een zeer goede luisteraar wat in deze tijd echt prettig is. Hij heeft weinig woorden nodig om tot de kern te komen, dit kan zijn door vraagstelling maar ook door samenvatting. Daarnaast vind ik de opbouw van de gesprekken prettig.

We zijn met elkaar gaan praten toen je nog in de soort van opstartfase zat en je vroeg of ik het goed vond om je spel erbij te gaan te betrekken. Dat vond ik interessant en wilde je graag helpen om te oefenen, ontdekken, ervaren etc. En om zelf meer te leren van jou en inzichten te krijgen. Je boekentips zijn ook heel waardevol geweest. Ik heb je ervaren als een open, positieve, warme, slimme, doortastende, eerlijke én een goed luisterende gesprekspartner. Aan de hand van je uitleg over het spel en het proces zijn we gestart. D.m.v. de vragen heb je me aan het denken gezet en me door de reminders via de mail, prettig bij het proces gehouden. Door de prikkelende vragen, kom ik tot antwoorden die je tijdens de gesprekken groot op het scherm in een presentatie laat zien. Hierdoor kreeg ik een mooie spiegel voor gehouden. Daarnaast het inzicht waar ik in het proces zit en wat ik nog mag gaan doen om tot mijn doelen te komen.

Wat heeft zijn begeleiding / coaching jou gebracht?
Meer bezig te zijn met de “mezelf BV” in de breedste zin dus zowel fysiek, mentaal, baan als financieel. Echt Plan A-D.

Je haalde me steeds terug bij dit proces en verwoorde mijn to do list heel treffend. Daar ben ik nu druk mee. Ik zit dus nog middenin mijn doen modus en maak daar stappen in. Ik heb door onze gesprekken inzicht gekregen ook echt aan de slag te gaan. Het leven is serieus echt te kort.
Dank hiervoor en ik gun dit iedereen.

Wat kan beter / wat heb je gemist?
In deze tijd is het wellicht fijn om de gehele afspraken reeks in 1 keer in te plannen dus als pakket. Nu ging het afspraken plannen soms glijden in de tijd.

Heb je er nu nog steeds iets aan? Zo ja, wat?
Ja ik ben er beter van geworden, sterker financieel en sterker als persoon.

Quotes:

“Het pensioen van mijn partner valt tegen waardoor ik langer moet werken”. Dit bleek anders te zijn.

“Ik hecht veel te veel waarde aan wat anderen van mij vinden”.
“Ik heb mezelf ziek gemaakt en nu ga ik mezelf weer beter maken”.
“We leiden nu het leven dat we ten diepste willen”.
“Ik heb eindelijk promotie gekregen”.
“Eindelijk sta ik eens stil bij wat ik wil met mijn leven”.
“Zo ben ik niet opgevoed”